Haagsch Recherchebureau

Bedrijfsnaam: Haagsch Recherchebureau
Contactpersoon: Jan-Paul Kreukniet
Bezoekadres: Alexanderveld 5, 2585 DB Den Haag
Postadres: Alexanderveld 5, 2585 DB Den Haag
Telefoon: 070 20 42 7 42
E-mail: contact@haagschrecherchebureau.nl
Website: haagschrecherchebureau.nl
POB nr.: 1891
KvK nr.: 74655736
Keurmerk: Nee

Na jaren in het bedrijfsleven en als Innovatie Consultant a.i. bij de Nationale Politie te hebben gewerkt is Jan-Paul Kreukniet het Haagsch Recherchebureau gestart.

Met zijn visie op de particuliere onderzoeksbranche besloot hij het anders aan te pakken. Zo leiden we onze rechercheurs intern op met onze specialistische recherche opleidingen voor digitaal en tactisch onderzoek. Ook zijn wij het enige recherchebureau in Nederland dat, net als de Nationale Politie, het observatieteam een voortgezette rijopleiding voor onopvallend en veilig rijden (OVR) laat volgen.

Tevens biedt ons bureau onder meer een landelijk netwerk van rechercheurs en een breed inzetbaar (hybride) wagenpark. Met onze opleiding in contra-observatie evenals onze collectie aan heimelijke middelen en covermaterialen kunnen we voor u, indien nodig, ook hoog-risico recherche onderzoeken draaien.

Het Haagsch Recherchebureau heeft een vergunning van het Ministerie van Veiligheid & Justitie onder POB 1891 en is aangesloten bij de Branchevereniging voor Particuliere Onderzoeksbureaus (BPOB).