Wouter van Veldhuijsen
Voorzitter
Te bereiken via: voorzitter@bpob.nl

Wouter van Veldhuijsen is sinds 1994 in de particuliere sector werkzaam als onderzoeker veelal t.b.v. verzekeraars. Hij heeft ook gedurende een periode van 8 jaar ervaring opgedaan als fraudecoördinator bij Generali verzekeringsgroep n.v. te Diemen. Thans is hij eigenaar van SOD Onderzoek gevestigd te Lisse.


Timme Dankers
Secretaris 
Te bereiken via: secretariaat@bpob.nl

Timme is eigenaar van het forensisch particulier onderzoeksbureau Forensica. Timme is lid van de de BPOB sinds 2016 en in 2018 toegetreden tot het bestuur. Hij werkt voornamelijk voor advocatenkantoren in strafzaken op het gebied van DNA-onderzoeken en overige forensische sporen.


Eric van Soest
Penningmeester
Te bereiken via: penningmeester@bpob.nl

Sinds 2013 directeur/eigenaar van BIESBOER Expertise B.V. Technisch expert met een passie voor sporen opgebouwd en ontwikkeld sinds 1991 bij Forensische Opsporing binnen de politie en vanaf 2013 bij BIESBOER Expertise BV. Tevens voorzitter van Technische Onderzoekers Particuliere Sector – TOPS.


Twan Hermens
Algemeen bestuurslid.

Te bereiken via: t.hermens@bpob.nl

Twan is van 1979 tot 1996 werkzaam geweest bij de politie, waarvan de laatste tien jaar als lid van een observatieteam. Sinds 1996 is hij particulier onderzoeker en op dit moment tevens mede-eigenaar van Security & Investigation Group BV. Als algemeen bestuurslid van de BPOB ziet hij het als zijn taak om de kerntaken van de BPOB uit te dragen en met name het delen van kennis zoals operationele arbeidstechnieken heeft hierbij zijn belangstelling.


Fred Verkerk
Integriteitsfunctionaris

Te bereiken via: f.verkerk@bpob.nl

Fred is eigenaar van AMF Recherchediensten. Van 1974 tot 1989 werkzaam geweest bij de politie, voornamelijk bij de recherche. Hierna is hij als particulier onderzoeker werkzaam geweest bij verschillende recherchebureaus. Vanaf 2009 verricht hij de onderzoeken vanuit zijn eigen bedrijf.

Binnen het bestuur van de BPOB is hij samen met Martin van Geest aanspreekpunt bij klachten of integriteit kwesties.


Martin van Geest
Integriteitsfunctionaris

Te bereiken via: m.vangeest@bpob.nl