Wouter van Veldhuijsen
Voorzitter
Te bereiken via: voorzitter@bpob.nl

Wouter van Veldhuijsen is sinds 1994 in de particuliere sector werkzaam als onderzoeker veelal t.b.v. verzekeraars. Hij heeft ook gedurende een periode van 8 jaar ervaring opgedaan als fraudecoördinator bij Generali verzekeringsgroep n.v. te Diemen. Thans is hij eigenaar van SOD Onderzoek gevestigd te Lisse.


Esther Brinks
Secretaris
Te bereiken via: secretariaat@bpob.nl

Gedreven onderzoeker en rechercheur, ruime (financiële) recherche ervaring bij de Koninklijke marechaussee en sinds 2011 particulier onderzoeker. Sinds 2013 BPOB lid, vanaf maart 2015 secretaris en lid dagelijks bestuur BPOB, met in portefeuille:
· Eerste aanspreekpunt nieuwe (aspirant) leden;
· Ledenadministratie;
· Notuleren en agenderen bestuurs-, jaar- en ledenvergaderingen;
· Beheren LinkedIn groep.


René Terwey
Penningmeester
Te bereiken via: penningmeester@bpob.nl

Directeur van VMB security & solutions
Lid van bestuur BPOB als penningmeester. Samen met Henk Visser al 20 jaar eigenaar van VMB, gevestigd in Almere. Achtergrond bij de Rijkspolitie en bij diverse recherchebureaus.


Jan Willem Vermaat
Algemeen Bestuurslid en lid van keurmerkcommissie
Te bereiken via: keurmerk@bpob.nl

Particulier onderzoeker sinds 2002. Vanaf 2009 lid van de BPOB en vanaf 2013 bestuurslid met in de portefeuille o.a. het Keurmerk BPOB en de Permanente Educatie.


Willem Visser
Algemeen Bestuurslid en lid van integriteitcommissie
Te bereiken via: integriteit@bpob.nl


Sjors Los
Algemeen Bestuurslid en lid van PR-commissie
Te bereiken via: prgroep@bpob.nl

Coördinator forensisch digitaal onderzoeker van een team cyberspecialisten. Ruim 40 jaren ervaring binnen en buiten de overheid. Gepassioneerd met het recherchewerk. Komt met praktische oplossingen en heeft een no-nonsense aanpak. Bezit een groot landelijk netwerk binnen politie en particuliere onderzoeksbureaus.


Eric van Soest
Algemeen bestuurslid en lid van commissie publiek private samenwerking

Te bereiken via: e.vansoest@bpob.nl

Sinds 2013 directeur/eigenaar van BIESBOER Expertise B.V. Technisch expert met een passie voor sporen opgebouwd en ontwikkeld sinds 1991 bij Forensische Opsporing binnen de politie en vanaf 2013 bij BIESBOER Expertise BV. Tevens voorzitter van Technische Onderzoekers Particuliere Sector – TOPS.


Alex Opmeer
Algemeen bestuurslid

Te bereiken via: a.opmeer@bpob.nl