Wouter van Veldhuijsen
Voorzitter
Te bereiken via: voorzitter@bpob.nl

Wouter van Veldhuijsen is sinds 1994 in de particuliere sector werkzaam als onderzoeker veelal t.b.v. verzekeraars. Hij heeft ook gedurende een periode van 8 jaar ervaring opgedaan als fraudecoördinator bij Generali verzekeringsgroep n.v. te Diemen. Thans is hij eigenaar van SOD Onderzoek gevestigd te Lisse.


Herma Kluin
Secretaris bestuurszaken 
Te bereiken via: bestuur@bpob.nl

Herma is directeur van Recherchebureau Incognito en lid van het bestuur van de BPOB sinds 2018. Haar expertise is opgedaan bij banken en verzekeraars. Ook werkt zij samen met rechercheurs die jarenlang ervaring hebben opgedaan bij de politie in de aanpak en aansturing van grote rechercheonderzoeken.


Timme Dankers
Secretaris ledenzaken
Te bereiken via: secretariaat@bpob.nl

Timme is eigenaar van het forensisch particulier onderzoeksbureau Forensica. Timme is lid van de de BPOB sinds 2016 en in 2018 toegetreden tot het bestuur. Hij werkt voornamelijk voor advocatenkantoren in strafzaken op het gebied van DNA-onderzoeken en overige forensische sporen.


René Terwey
Penningmeester
Te bereiken via: penningmeester@bpob.nl

Directeur van VMB security & solutions. Lid van bestuur BPOB als penningmeester. Samen met Henk Visser al 20 jaar eigenaar van VMB, gevestigd in Almere. Achtergrond bij de Rijkspolitie en bij diverse recherchebureaus.


Willem Visser
Algemeen Bestuurslid en lid van integriteitcommissie
Te bereiken via: integriteit@bpob.nl

Sinds 2010 particulier onderzoeker, werkzaam bij Alert-Recherche, behorende tot de Alert-Group. Sinds 2011 lid van de BPOB  en in bestuur BPOB vanaf 2013. Integriteitsfunctionaris BPOB, algemeen bestuurslid. Afkomstig vanuit ( ruim 30 jaar recherche ervaring) de Koninklijke marechaussee.


Eric van Soest
Algemeen bestuurslid en lid van commissie publiek private samenwerking

Te bereiken via: e.vansoest@bpob.nl

Sinds 2013 directeur/eigenaar van BIESBOER Expertise B.V. Technisch expert met een passie voor sporen opgebouwd en ontwikkeld sinds 1991 bij Forensische Opsporing binnen de politie en vanaf 2013 bij BIESBOER Expertise BV. Tevens voorzitter van Technische Onderzoekers Particuliere Sector – TOPS.